avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Rectificare act notarial
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Rectificare act notarial

In anul 2005 am cumparat un apartament situat la parterul unui bloc. Acesta avea si un balcon inca din anul 1994, dar pentru care nu exista autorizatie de constructie si nici alte acte. In acest an am reusit sa depun documente pentru a include balconul in Cartea Funciara a apartamentului. Pentru a se realiza acest lucru, Cadastrul imi mai solicita o rectificare a actul notarial de vanzare din 2005, ptr a include si balconul. Este posibil acest lucru ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DRAGOMIRVIRGIL , utilizator 21:06, 22 Septembrie 2017
Puteti incheia act aditional la contractul de vanzare cumparare
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament ONU EMIL ONU EMIL Am avut un apartament cu 3 cam. situat la parter pentru care am solicitat autorizatie de constr. balcon care a fost emisa si am exec. constructia,numai ca ... (vezi toată discuția)
Legat de vânzarea/donarea unui balcon alipit unui apartament Lili2022 Lili2022 Bună seara! Vă prezint următoarea situație. Cineva din familie a cumpărat un apartament, dar din neatenție, nu s-a inclus în contractul de ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate cu balcon contruit la parter shokaliptiku shokaliptiku buna seara. problema sta in felul urmator: avem in plan sa cumparam apartament la parter + balcon. balconul apare in acte ( act vanzare cumparare - ... (vezi toată discuția)