avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la CO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la CO

Lucrez la o firma de confectii din 4 .09.2016.Anul acesta 2017 am avut 2 zile de CO in luna aprilie si din nou CO colectiv in perioada 24.08-07.09 .La lichidarea lunii am avut surpriza sa mi se spuna ca nu am avut drept de CO decat 6 zile restul fiind trecuta in fara plata! Este corect calculat ?.Va mulutumesc!
Cel mai recent răspuns: kryss72 , utilizator 19:03, 23 Septembrie 2017
Cum ati fost trecuta in fara plata ? Ati facut vreo cerere de concediu fara plata ?

Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?
Pur si simplu fara nici o cerere de fara plata ,am fost instiintata ca am doar 6 zile drept deCO si restul fara plata!
Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?
Am uitat sa mentionez ca o zi din cele fara plata a fost acoperita obligatoriu din orele suplimentare ce le aveam efectuate in luna august.21 zile de CO sunt in c.i.m si m.a calculat cu 7 luni lucrate × 1.,75
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
kryss72, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iau in calcul perioada lucrata : 4 .09.2016. - 23.09.2017

2016 ; aveti dreptul la 6.84 zile de CO adica la 7 zile lucratoare de CO

2017 ; aveti dreptul la 15.03 zile de CO , adica la 15 zile lucratoare de CO
total ; 22 de zile lucratoare de Co

Scadeti din aceste zile numarul de zile de CO efectuate si va da numarul de zile de Co la care mai aveati dreptul.

Alte discuții în legătură

Recalcularea dreptului la co kryss72 kryss72 Am lucrat la o firma de confectii din 4 .09.2016.Anul acesta 2017 am avut 2 zile de CO in luna aprilie si din nou CO colectiv in perioada 24.08-07.09 .La ... (vezi toată discuția)
Compensarea zilelor neefectuate de concediu de odihna Stefan_VB Stefan_VB Buna ziua, In perioada August 2017 - Iulie 2018 am lucrat in cadrul unei companii, mai intai incheind contracte de munca pe perioada determinata (3 luni, ... (vezi toată discuția)
Plata concediului neefectuat florin.constantin941@yahoo.com florin.constantin941@yahoo.com Am fost angajata cu contract de munca la o primarie.Am intrat in concediu pentru ingrijirea copilului,dupa care in iunie 2016 am reluat activitatea. In 30 ... (vezi toată discuția)