avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la CO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la CO

Lucrez la o firma de confectii din 4 .09.2016.Anul acesta 2017 am avut 2 zile de CO in luna aprilie si din nou CO colectiv in perioada 24.08-07.09 .La lichidarea lunii am avut surpriza sa mi se spuna ca nu am avut drept de CO decat 6 zile restul fiind trecuta in fara plata! Este corect calculat ?.Va mulutumesc!
Cel mai recent răspuns: kryss72 , utilizator 19:03, 23 Septembrie 2017
Multumesc mult..raspunsul dumneavoastra ma ajuta mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea dreptului la co kryss72 kryss72 Am lucrat la o firma de confectii din 4 .09.2016.Anul acesta 2017 am avut 2 zile de CO in luna aprilie si din nou CO colectiv in perioada 24.08-07.09 .La ... (vezi toată discuția)
Compensarea zilelor neefectuate de concediu de odihna Stefan_VB Stefan_VB Buna ziua, In perioada August 2017 - Iulie 2018 am lucrat in cadrul unei companii, mai intai incheind contracte de munca pe perioada determinata (3 luni, ... (vezi toată discuția)
Plata concediului neefectuat florin.constantin941@yahoo.com florin.constantin941@yahoo.com Am fost angajata cu contract de munca la o primarie.Am intrat in concediu pentru ingrijirea copilului,dupa care in iunie 2016 am reluat activitatea. In 30 ... (vezi toată discuția)