avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... unde gasesc Ordin ANPC nr.13/2012
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

unde gasesc Ordin ANPC nr.13/2012

care sint elementele obligatorii ale unei sesizari catre ANPC
Cel mai recent răspuns: crovu , utilizator 23:42, 26 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru amabilitate. Tocmai ca pe site-ul ANPC nu apare Ordinul nr.13/2012!! Problema mea este cu Enel Muntenia si nu pot transmite reclamatia electronic, ci prin posta , recomandat;
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat cu blocarea contului bancar pentru o datorie inexistenta! teologul teologul Sunt amenintat cu blocarea contului bancar pentru o datorie inexistenta! Am fost abonat pt electricitate la PPC Energie Muntenia - fostul Enel - dar am ... (vezi toată discuția)
Inselat - montaj neterminat usa vulpitzarea vulpitzarea Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Anul trecut, pe la jumatatea lunii decembrie, am cumparat o usa metalica exterior in valoare ... (vezi toată discuția)