avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot sa intabulez o cota parte din imobil care nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot sa intabulez o cota parte din imobil care nu are proprietar

Buna ziua , va rog sa ma ajutati sunt coproprietar al unui imobil ( casa ) mostenire de la parinti in cote 3/4 eu si 1/4 un unchi cetatean strain care dupa cativa ani a renuntat la dreptul de proprietate asuprta cotei sale la notar , acum in C F nu figureaza nimeni ar putea primaria sa-l intabuleze pe ei dar nu vor. Cum as putea rezolva situatia . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: miri9 , utilizator 20:35, 25 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Da a fost redactat la notar , poate atrage atrage dobandirea dreptului de catre stat si a fost depus la C F

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prprietate pe cote parti miri9 miri9 Buna ziua , sunt coproprietar al unei case , in care si locuiesc ( singura proprietate ) detin 3/4 din proprietate prin mostenire , restul de 1/4 LA ... (vezi toată discuția)
Renuntare la cota parte din proprietate miroslavpodavka miroslavpodavka Am si eu o mare nelamurire . Pe scurt suntem doi propritari ai unui imobil dobandit prin mostenire in cote parti , eu 3/4 iar celalalt proprietar 1/4 . ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog, să mă ajuțai în a descâlci o problemă, ... reliana reliana Bună ziua! Vă rog, să mă ajuțai în a descâlci o problemă, mulțumindu-vă anticipat pentru sprijin. Una dintre rudele mele, vărul meu, a consultat ... (vezi toată discuția)