avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conduită necivilizată
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conduită necivilizată

Bună ziua!
De 3 luni mă confrunt cu următoarea problemă: vecina de deasupra udă în exces florile ale căror suporturi sunt montate deasupra balconului meu. Din acest motiv, toată apa în exces, cu mizeria aferentă (pământ, petale moarte, insecte) cade în spațiul balconului meu. Vecina are posibilitatea de a ține în siguranță florile în spațiul interior existent între fereastra dânsei și ceea ce se poate numi o porțiune baricadată de o balustradă îmbrăcată de sus până jos cu plexiglass, însă, la semnalarea mea, dumneaei a refuzat această soluție și continuă să ude în exces florile, fapt care contribuie la murdărirea ferestrelor și a spațiului balconului (implicit a obiectelor care se află în el). Mă pot adresa administratorului cu această problemă, pentru a obține măcar o atenționare a vecinei din partea acestuia? Sau cui mă pot adresa?
Menționez că vecina își poate păstra florile inclusiv pe o terasă a blocului, aflată deasupra apartamentului dânsei și că, de fiecare dată când plivește florile, aruncă în mod deliberat în balconul meu resturile (frunze, flori, petale, rădăcini) rezultate.
Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2017
ContSters428907, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters428907 , utilizator 11:01, 26 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred, ca si dvs. sau orice om civilizat ca aceste "discutii" se pot aplana intre vecini, dar daca nu se poate, trebuie sa apelam la autoritati.
In mod sigur administratorul dvs. nu o poate determina pe vecina sa se comporte civilizat, de aceea pot sa va indrum sa discutati inca o data cu dansa, amintiti-ii ca va veti adresa organelor de politie locala. Reclamatia o faceti in scris, in doua ex. si o inregistrati la sectia de politie de care apartineti.
Succes!
Va multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii arunca resturile menajere tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, In blocul unde locuiesc balconul de la bucatarie se afla intre doi pereti ...are forma de I_I, iar cei de la partier au facut o extindere intre ... (vezi toată discuția)
Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Spațiul verde din fata blocului Annnna8789 Annnna8789 Bună seara! Locuiesc la parter la un bloc de 4 etaje iar vecinii s au apucat de plantat flori si copaci mii in fata geamului meu..chiar aproape de geam. ... (vezi toată discuția)