avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bagaje furate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bagaje furate

Buna ziua am venit din Italia cu microbuz și cu jumătate din bagaje am venit și restul a rămas la șofer că a spus că nu mai este spatiu in masina.care patronul firmei și mi-a spus că jumătate din bagaje le aduce săptămâna viitoare și de atunci a trecut mai bine de o lună și tot așa spune dar nu a adus bagajele. Ce să mă fac că nu am nimic dovada tichet că am avut bagaje și nici bilet . Ce soluție ar fi. Menționez că patronul e la negru nu are firma . Cum pot sa recuperez bagajele.
Sa le spuneti ca depuneti plângere penală daca nu va dau bagajele.
Este complicată situatia daca nu aveti tichet dar puteți încerca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua. O fabrica de paine are 150 de angajati.Toti au in contractul de munca salariul minim pe economie si restul il iau la negru.Nimic nou.Acum cteva ... (vezi toată discuția)
Recuperare sau despagubire pentru bagaj furat din microbus skywalker73 skywalker73 Buna ziua. In decembrie am calatorit de la Dublin la Budapesta cu avionul iar de acolo mi-am rezervat un loc la un microbus pana la mine in oras, in Romania. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere furgoneta inmatriculata italia Bobby_it Bobby_it Salutare tuturor. PROBLEMA: Sunt cetatean roman rezident cu forme legale pe termen nelimitat in Italia , am un microbuz (3,5tone) ... (vezi toată discuția)