avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare teren intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare teren intravilan

Buna ziua.Sa va explic cum sta situatia la care caut un raspuns: am cumparat un teren intravilan, teren neintabulat, pe baza unui contract de mana semnat de 3 martori.De comun acord cu proprietarul, am hotarat ca eu sa ma ocup de intabulare.Am dus topograf la fata locului si am depus actele la cadastru pentru cf si intabulare teren.intre timp (mai exact ieri) proprietarul a decedat.Are un singur fiu ca si mostenitor.cum se procedeaza in acest caz?mentionez ca saptamana viitoare ies actele pentru teren de la oficiul de cadastru.urma sa mergem la notar sa facem contract legal dar proprietarul a decedat.nu stiu cum se procedeaza mai departe.ma puteti ajuta?cu stima si o zi frumoasa
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2017
RaduAdi, utilizator
Pana la dezbaterea succesiunii nu mai puteti face nimic - la acest moment nu se cunoaste, in mod legal, cui i se va atribui acel bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere drept de proprietate din cf tomaioan tomaioan Buna ziua.Va supun atentiei o problema mai delicata.In anul 2007 in baza titlului de proprietate prin Oficiul de cadastru am intabulat un teren intravilan de ... (vezi toată discuția)
Suprafete suprapuse,tp si cf 1Adriana 1Adriana Mama vinde casa si 800 mp (din totalul de 2000mp),uneia dintre fiice in 1970.Cand se emite TP in 1997,suprafata apare nemodificata in intravilan,adica ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)