avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen inscriere la SOMAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen inscriere la SOMAJ

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti in cat timp ma pot inregistra la somaj daca am o decizie de incetare a CIM, conf. art.58 coroborat cu art.65 si 66 din CM. incepand cu data de 04.02.2009 ?
Intre timp am mai lucrat ca particular,fara forme legale.
As dori sa ma inscriu la somaj,dar nu stiu daca mai este valabila decizia din februarie.
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 21:57, 5 Octombrie 2009
termenul e de 12 luni de la data incetarii cim-ului.
Puteti depune dosarul pana la data de 04.02.2010 insa veti beneficia de indemnizatie de somaj incepand cu data depunerii dosarului la ALOFM, nu retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de munca gabi_... gabi_... am incetat activitatea pe data de 5 ian anul curent fiind disponibilizat.intrucat nu mi s-a eliberat cartea de munca de catre firma la care am lucrat recte PIC ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar somaj fanamarius fanamarius ma numesc MARIUS si am urmatoarea intrebare: in data de 1 oct 2009 am depus preavizul de 15 zile cu art 65 ptr somaj ,numai azi am primit de la patron hirtia ... (vezi toată discuția)
Incetare cim ytalyanu ytalyanu Cu respect.Incepand cu data de 01.10.2012,ma aflu in concediu de crestere copil,avand CIM suspendat pana la data de 01.10.2014.Pana aici totul bine,dar pe data ... (vezi toată discuția)