avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dupa ce lege voi iesi la pensie, actuala sau viitoare?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dupa ce lege voi iesi la pensie, actuala sau viitoare?

Buna seara!

Am varsta de 63 de ani si am inteles ca ies la pensie pentru limita de varsta in 2019.
Intrebare:

Voi iesi la pensie dupa legea pensiilor actuala-acum este 25 septembrie 2017-

sau dupa noua lege a pensiilor care urmeaza sa fie discutata ,votata etc.?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CYBORG , utilizator 00:18, 26 Septembrie 2017
Urmeaza sa iesiti la pensie in temeiul legii in vigoare la momentul verificarii dosarului de pesionare
ynocentta a scris:

Urmeaza sa iesiti la pensie in temeiul legii in vigoare la momentul verificarii dosarului de pesionare

deci dupa legea viitoare, ea va fi atunci in vigoare,nu?
Adica eu am lucrat si in grupa 1, cu acel spor de vechime si vreau sa se respecte.
La un an lucrat in grupa 1 voi avea inca 6 luni vechime, dupa cum imi explica.
Adica sper ca se vor respecta grupele1
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand sa-mi depun dosarul la casa de pensii? CYBORG CYBORG Buna seara! Am doua intrebari, as dori sa-mi raspundeti. 1.Am varsta de 63 de ani in 2017.Nascut in 9 iulie 1954. Este adevarat ca ies la pensie pt. ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata sau de drept vasile vieru vasile vieru nascut in 1947 2 septembrie cu o vechime totala de 46 de ani din care 35 de ani in invatamant neintrerupti si 9 luni la grupa va rog sami raspundeti la care ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata florin_neagu florin_neagu Buna seara, 1.Sunt nascut in august 1954. 2.Lucrez ca inginer din septembrie 1979. 3.Am facut 5 ani de facultate la zi si armata 8 luni si jumatate ... (vezi toată discuția)