Angajatorul nu mi-a platit salariul timp de 3 luni si nici contributiile catre bugetul de stat; l-am dat in judecata si judecatorul a dat sentinta in favoarea mea; au expirat cele 10 zile de la comunicarea hotararii timp in care se putea face apel din partea paratului ( ce apel sa faca daca este in culpa) ... am facut cerere de legalizare a hotararii judecatoresti pentru a continua actiunea pana la recuperarea salariilor si dovada ca a achitat obligatiile catre bugetul de stat pe perioada cat am fost angajat la aceasta firma neserioasa (ca sa nu spun altfel). Ce ar trebui sa mai intreprind pentru a-mi primii banii munciti? Nu ma intereseaza ca angajatorul sa faca puscarie. Care sunt optiunile mele pentru a primi salariile restante si dovada ca a achitat darile catre stat atata timp cat am fost angajat la ei? Mentionez ca am 63 ani , ma apropii de pensie si nu vreau sa pierd lunile lucrate la ei . Poate fi executat silit angajatorul ?Daca da, cam care ar fi demersurile de urmat? Multumesc anticipat.