avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate mutare de stalp
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

mutare de stalp

buna ziua! as avea o intrebare. Pe terenul ce il am sunt 2 stalpi cu tensiune medie. ca sa fac casa nu pot si as dori sa mut stalpii. imi puteti spune ce pret e pentru demersul acesta? va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
ContSters441385, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:04, 26 Septembrie 2017
Pentru mutarea stalpilor aveti nevoie de un proiect intocmit de o firma autorizata, iar proiectul trebuie avizat de firma de distributie electricitate. Proiectul va fi insotit de un deviz de lucrari si costuri.
Initial trebuie sa obtineti acordul proprietarului stalpilor,acord care de regula nu este dat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalpi si electricitate Sydney99 Sydney99 buna ziua! as dori sa mut 2 stalpi de medie tensiune. cam ce pret ar veni pe stalp in euro? ma puteti ajuta? multumesc! (vezi toată discuția)
Stâlpi de tensiune electrica înaltă în spatele casei Alyalexander1234 Alyalexander1234 cum pot ajunge la un dialog cu distributie curent electric oltenia in legatura cu cei 3 stalpi de inalta tensiune care trec prin spatele casei. Cum am putea ... (vezi toată discuția)
Cablu electric pe teren Numaratoare Numaratoare Buna si multumesc anticipat de raspuns.Am un teren de 600 m pe care doresc sa contruiesc P + 1 dar pe o diagonala trece un cablu electric de la stilpi de ... (vezi toată discuția)