avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate stalpi si electricitate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

stalpi si electricitate

buna ziua! as dori sa mut 2 stalpi de medie tensiune. cam ce pret ar veni pe stalp in euro? ma puteti ajuta? multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:05, 26 Septembrie 2017
Pentru mutarea stalpilor aveti nevoie de un proiect intocmit de o firma autorizata, iar proiectul trebuie avizat de firma de distributie electricitate. Proiectul va fi insotit de un deviz de lucrari si costuri.
Anterior problemei costurilor de mutare,prioritar este sa obtineti acordul proprietarului stalpilor ca acestia sa fie mutati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare de stalp ContSters441385 ContSters441385 buna ziua! as avea o intrebare. Pe terenul ce il am sunt 2 stalpi cu tensiune medie. ca sa fac casa nu pot si as dori sa mut stalpii. imi puteti spune ce pret ... (vezi toată discuția)
Potential litigiu cu societatea de distributie electrica CALIN PENTE CALIN PENTE POTENTIAL LITIGIU CU SOCIETATEA DE DISTRIBUTIE ELECTRICA BUNA SEARA, PE PROPRIETATEA MEA SE AFLA UN STALP DE MEDIE TENSIUNE LA CATIVA METRI DE LOCUINTA PE ... (vezi toată discuția)
Stâlpi de tensiune electrica înaltă în spatele casei Alyalexander1234 Alyalexander1234 cum pot ajunge la un dialog cu distributie curent electric oltenia in legatura cu cei 3 stalpi de inalta tensiune care trec prin spatele casei. Cum am putea ... (vezi toată discuția)