avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fond funciar

Am reconstituit in instanta dreptul de proprietate pentru o suprafata de 8 ha. teren, in urma unei cereri depuse in baza legii fondului funciar. Ceilalti 2 mostenitori nu au depus nici o cerere in acest sens, iar acum au deschis o actiune in instanta prin care cer sa fie trecuti si ei pe Titlul de proprietate.
Este posibil acest lucru?
Mentionez ca Titlul de proprietate nu a fost emis.
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 12:55, 27 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil ca in favoarea dvs sa operze dreptul de acrescamant, ceilalti mostenitori fiind considrati renuntatori.
Cererea lor o sa fie respinsa, daca se retine acest lucru
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indivizibilitate sau nu a certificatului de mostenitor? ( decizia xi a iccj din 5.02.2007) Anneliese Anneliese In urma decesului tatalui s-a emis un certificat de mostenitor, in anul 1980, pe numele sotiei si a unuia dintre cei 4 copii. Ceilalti trei sunt renuntatori. ... (vezi toată discuția)
Restabilirea dreptului de proprietate asupra terenului agricol FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună seara, Deși la mai multe întrebări postate de mine, nu am primit nici un răspuns, mai am o speță pe fond funciar, la care poate se apleacă ... (vezi toată discuția)
Legea 18 - contestare/anulare titlu emis? Liliana Gavril Liliana Gavril Buna seara! Rog o opinie privitoare la urmatoarea situatie: In 1975 decedeaza X, in urma caruia au ramas 12 mostenitori. In 1976, Consiliul Popular al ... (vezi toată discuția)