avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna

Buna ziua!In urma unui ușor accident auto,pe baza notei de constatare a [EDITAT]. Sa am mers cu masina la service pt o reconstatare...din care a rezultat faptul că sunt necesare mai multe reparații...Mentionez ca in urma accidentului a fost avariata ușor bara si aripa dreapta,iar cei de la asigurări pe nota de constatare a menționat reparație. Cei de la service au menționat ca aripa nu poate fi reparată prin chituire deoarece este ruginita si va trebui să o schimb pe cheltuiala mea.Nu vor sa ceară pe reconstatare înlocuirea aripii...Este normal sa procedeze asa???Aripa s-a strambat la impact si a pleznit ușor intr-un loc....Sa merg oare la alt service???Masina nu este veche,este vb de un audi a4,iar aripa costă undeva la 1200 lei,cel puțin așa mi-au spus...Nu mi se pare normal sa trebuiască sa suport prețul înlocuirii acesteia....
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:21, 28 Septembrie 2017
Asiguratorul va trebui sa plateasca inlocuirea aripii avariate daca nu poate fi reparata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul limita de lege in care trebuie sa imi repar avariile auto? Dntz_dntza Dntz_dntza Am o problema: azi m-a oprit o domnisoara de la politia rutiera si mi-a cerut actele la control printre care si autorizatia de reparatie pentru bara de pe fata ... (vezi toată discuția)
Reparatie necorespunzatoare in service grandanat grandanat In urma unui accident am avut avariata partea dreapta fata a masinii-aripa, bara, ... iar la rulare se auzea un zgomot foarte puternic( cealalta masina a ... (vezi toată discuția)
Compania de asigurari auto intarzie cu plata reparatiilor Mayri Mayri Am un Mercedes B class si am fost accidentata cu doua saptamani in urma, fara vatamari corporale. Usa din dreapta spate e avariata tare, aripa, pragul, roata, ... (vezi toată discuția)