avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzata pe nedrept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzata pe nedrept

Buna ziua, am o intrebare cum sa actionez legal , o persoana care a zis despre mine , ca in urma cu 11 ani , ca as fi fost sechestrata, as fi practicat prostitutia, atunci am fost in italia la munca. Si acum mai tin legatura cu familia unde am lucrat atunci, am multe cunostinte acolo , si multe s-au reintors in tara. Aceste acuze sunt nefondate, ce pot sa fac sa mi apar numele?
Cel mai recent răspuns: magika2002 , utilizator 07:35, 27 Septembrie 2017
Buna seara,
Formulati o plangere la POLITIE!
Multumesc, apoi ce se intampla?
Puteti deschide proces civil pentru calomnie sau insulta, dupa caz.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere penala ??? khalima khalima as avea o intrebare, va rog, daca se poate ... pt un vecin necajit. Am un vecin mai in varsta care tot e sacait de alt vecin prin diverse plangeri la politie ... (vezi toată discuția)
Acuzatii nefondate si patarea imaginii ramona36 ramona36 Buna ziua!Am decis de comun acord cu sotul meu sa divortam am inaintat dosarul in instanta dar in ultima perioada vine acasa cu fel si fel de acuzatii ... (vezi toată discuția)
Calomnie si jigniri malina77 malina77 am o ruda care ma tot jigneste,si vorbeste tot felul de minciuni despre familia mea prin toata comuna. ce sa fac? in fiecare seara aproape trec pe langa ... (vezi toată discuția)