avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referitor la revenirea din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referitor la revenirea din concediu crestere copil

Am o salariata care a nascut in 12.12.2015 a intrat in concediu crestere copil in 08.02.2016. Cand trebuie/poate sa revina la serviciu? De la primarie i s-a spus ca trebuie sa vina cu 2 luni inainte de implinirea varstei de 2 ani, a copilului, pt a beneficia de o anumita suma.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Isabeladragut , utilizator 10:54, 28 Septembrie 2017
Daca doreste sa beneficieze de stimulentul de insertie (650 lei) pana cand copilul implineste varsta de 3 ani , atunci va trebui sa revina la munca inainte de data de 12.10.2017.
ultima data la care se poate intoarce pentru a beneficia de stimulent este 11.10.2017
Nu are cum sa fie aceasta zi ultima data...se poate întoarce si pe 10.10.2017
Poate sa se intoarca oricand inainte de 11/10/2017 !ultima data in sensul ca dupa 11/10/2017 nu mai poate beneficia de stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă cu luna celuilalt parinte in cazul stimulentului de insertie crysthynna crysthynna Buna ziua! Ca sa beneficiez de stimulent de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului trebuie sa ma intorc la serviciu inainte cu 2 luni sau cu ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil (ccc) ionpopescu4321 ionpopescu4321 Buna ziua, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani. As dori sa aflu cu exactitate care este data la care trebuie sa revin ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie buna ziua, vreau sa depun dosarul pentru ... ionnita ionnita Stimulent de insertie Buna ziua, vreau sa depun dosarul pentru stimulent de insertie si mi s-a spus ca nu pot obtine acest stimulent deoarece nu am fost cel ... (vezi toată discuția)