avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cat timp pot circula cu numerele fostului proprietar ( ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cat timp pot circula cu numerele fostului proprietar ( auto )?

Buna ziua , am cumparat o masina , numerele de pe masina sunt ale fostului proprietar . O sa trec masina la impozit pe numele tatalui meu , insa cel mai repede pot sa fiu programat pentru inmatriculare pe 9-noiembrie-2017 . Contractul s-a facut pe 23-sept-2017 ( contract vanzare-cumparare) , asigurare este facuta pe numele tatalui meu , intrebarea mea este cat timp pot sa circul cu numerele fostului proprietar , si daca este valabila asigurarea pe numele tatalui atat timp cat pe masina sunt numerele fostului proprietar !
O zi buna , multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:14, 27 Septembrie 2017
Atat timp cat vanzatorul nu a desfasurat demersuri sa preia numerele de inmatriculare daca sunteti din acelasi judet,puteti sa pastrati dv numerele de inmatriculare
Legal,procedura de inmatriculare auto trebuie finalizata in termen de 30 de zile
Puteti executa verificarea RAR si la alta unitate unde puteti obtine programare in termenul legal de finalizare inmatriculare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura inmatriculare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: - la data de 02.10.2017 cumpar o masina inmatriculata in Romania care are ITP valabil pina in anul ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si vreau sa merg cu ia cu nr proprietarului vechi hingheru001 hingheru001 salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto cu pastrarea numerelor bogdan_iasi bogdan_iasi Buna ziua, Doresc sa va consult si eu intr-o problema, si anume: as dori sa achizitionez un auto de la un proprietar care paraseste tara in 8 zile. Eu nu ... (vezi toată discuția)