avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cati banii pot primi pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cati banii pot primi pentru cresterea copilului

Buna ziua daca sunt insarcinata si sunt angajata cu 8h la o firma si 2h la o alta firma cat trebuie sa primesc din cresterea copilului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 27 Septembrie 2017
În cazul în care o persoană realizează concomitent venituri supuse impozitului din mai multe surse, se vor lua în calcul toate veniturile lunare încasate de aceasta.

Indemnizația pentru CCC se stabilește în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului și nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe țară garantat în plată și nici mai mare de 8.500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de maternitate si crestere a copilului Costinadaniel Costinadaniel Buna ziua Sotia mea de profesie medic veterinar este insarcinata in 21 de saptamani. In ultimele 24 de luni a lucrat ca angajata la 3 srl diferite iar din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mireille_is mireille_is Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca eu in ultimele 12 luni am avut 2 joburi cu norma partiala de munca, 6 ore la o firma respectiv 2 ore la o firma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gravida - drepturi de autor & contract de munca crisdf crisdf Ma intereseaza ce actiuni trebuie sa iau si cu cat timp inainte astfel incat sa pot beneficia de indemnizatia de gravida la momentul potrivit. La jobul ... (vezi toată discuția)