avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuzul acord instalare centrala termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuzul acord instalare centrala termica

Bună ziua,
Ma numesc Mihailov Camelia, locuiesc în municipiul Galaţi, strada Anghel Saligny nr 151, bloc 7F.
Am solicitat doamnei administrator de la asociaţia de locatari nr 333 bis de care aparţin, o adeverinţă prin care sa ateste că este de acord sa îmi montez o centrala termică de apartament.
Aceasta a refuzat pe motiv că am datorii exclusiv din penalităţi.Plata cheltuielilor de întreţinere este zero.
Suma de 5000 de lei care a fost restanta la cheltuielile de întreţinere şi achitată ulterior a adus 14000 lei penalităţi.
Cel mai recent răspuns: mihailovcami , utilizator 18:41, 27 Septembrie 2017
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care este factor decizional
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale,decizii ale presedintelui si ale comitetului executiv
Conform dispozitii in vigoare valoarea penalitatilor nu poate depasi valoarea sumei de baza la care au fost aplicate
Solutionati cu presedintele de asociatie debitul fata de asociatia de proprietari,negociati incheierea de angajament de plata si solicitati acordul asociatiei care se exprima prin hotararea adunarii generale nu a administratorului de imobil
Răspunsul doamnei administratore de asociaţie vis a vis de calculul penalităţilor a fost acela că, suma totală de 14000 de lei a rezultat din cumulul lunar al penalităţilor (la aprox 5000 suma de bază adăugăndu-se lunar aprox 100 de lei). Dânsa susţine că este legal şi că nu are nimic de radiat.Dacă s-a ajuns ca datoria de bază de 5000 de lei să genereze penalităţi ce au atins 14000 lei, e în firescul lucrurilor.
Vă mulţumesc pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectitudine calcul intretinere si penalitati la intretinere nikkkoleta nikkkoleta am un apartament inchiriat unei firme care la randul ei il inchiriaza in regim hotelier. desi apartamentul este contorizat (apa calda, apa rece, caldura), ... (vezi toată discuția)
Este legal ? mezzo 61 mezzo 61 de o perioada aprox 6 luni , platim intretinerea si o suma pentru fondul de reparatii .inca de la inceput presedinta si administratora - este o echipa nou ... (vezi toată discuția)
Fond reparatii intretinere Ana osiac Ana osiac Buna ziua, daca lunar achitam la intretinere o suma de 20 lei pt fond reparatii, va rog spuneti-mi, desfundarea unei tevi de pe una din coloane nu se scade din ... (vezi toată discuția)