avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa abuziva
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa abuziva

Care sunt demersurile pentru a face o sesizare sau o plangere impotriva punei primarii pentru introducerea unei taxe pe care eu o consider abuziva si care nu ma priveste in mod direct dar sunt obligat sa o platesc ?
Aceata taxa cel mai probabil a fost introdusa printr-o Hotarare de Consiliu Local care poate fi atacata la instanta de contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unui act administrativ teodorescusandu teodorescusandu Un Consiliu Local a emis doua hotariri in care unele dintre articole au fost declarate de catre CNCD(Consiliul National pt Combaterea Discriminarii)ca fiind ... (vezi toată discuția)
Acþiune în contencios administrativ a hcl; pârâþi; plângere prealabilã stefan_dumitru_m stefan_dumitru_m În data de 16.02.2011 am fost nevoit sa platesc o \"[b]taxa de deblocare[/b]\", taxa impusa prin \"[b]Proces verbal constatator[/b]\", act întocmit de ... (vezi toată discuția)
In ce temei legal un consilier local poate contesta o hotarire de consiliu aprobata MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua in ce temei legal un consilier poate contesta o hotarire a consiliului local, in conditiile in care stie ca nu este corect intocmita si totusi a ... (vezi toată discuția)