avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverința de venit 2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverința de venit 2017

Adeverințele de venit se pot elibera și pentru anul in curs ? Mai exact am nevoie de adeverința de venit pentru a-mi servi la dosarul pentru indemnizația de creștere a copilului, și utilizând serviciul online al ANAF doresc să-mi eliberez aceasta adeverința iar pentru anul 2017 nu-mi generează nimic. Dacă ma puteți ajuta.... ?
Cel mai recent răspuns: nicoletadumitrascu , utilizator 07:58, 1 Octombrie 2017
Îmi Răspunde și mie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere copil irinahan irinahan Buna ziua. Am o problema, va rog sa ma lamuriti (ajutati) referitor la indemnizatie de crestere copil. Am nascut in 31 mai si trebuie sa imi depun actele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil venituri din salariu si pfa emma13_tudorache emma13_tudorache Salut, Tocmai am aflat ca sunt insarcinata si o sa nasc in jur de 06 octombrie 2017. Eu momentan sunt angajata cu un salariu net de 4000RON, respectiv ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil pfa Flopynel Flopynel Buna ziua. Ma gandesc sa aplic eu pentru indemnizatia de crestere copil, doar ca nu stiu veniturile din care perioada vor fi luate in calcul. Sotia trebuie ... (vezi toată discuția)