avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... coafor la parterul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

coafor la parterul blocului

buna ziua.sunt in curs de a deschide un coafor la parterul blocului?am vreo obligatie aparte fata de ceilalti locatari la plata cheltuielilor?sa stiu la ce dsa ma astept.la noi e posibil orice.multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:39, 6 Octombrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Daca a-ti respectat si a-ti parcurs toate etapele procedurii legale ,detineti formalitatile legal prevazute,teoretic nu ar trebui sa va impacientati.
Probabil ,pentru inceput, veti beneficia de clientela curioasa de calitate/pret,in timp ,cine stie
Succes
bitzic22 a scris:

buna ziua.sunt in curs de a deschide un coafor la parterul blocului?am vreo obligatie aparte fata de ceilalti locatari la plata cheltuielilor?sa stiu la ce dsa ma astept.la noi e posibil orice.multumesc

Aveti toate obligatiile si drepturile prevazute in legea 230/2007 si normele de aplicare.
Mai concret, in functie de statutul dv de proprietar al spatiului sau de chirias ( eventual de contractul cu proprietarul) trebuie sa contribuiti la aproape toate cheltuielile ce se repartizeaza intr-o asociatie pe cota indiviza ( in functie de suprafata utila), la plata consunurilor contorizate sau necontorizate, la reparatiile spatiilor si instalatiilor comune, etc.
Daca sunteti prorpietar puteti deveni membru al asociatie de proprietari si participa activ la conducerea asociatiei in urma participarii la adunarea generala, a alegerii dv in comitetul asociatiei (acesta este un drept ce vi-l puteti exercita sau nu).
Daca aveti intrare separat nu participati la plata curateniei pe casa scarii, la cheltuielile cu liftul, la iluninatul casei scarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiile comerciale de la parterul blocurilor caragiu caragiu Doresc sa aflu la ce cheltuieli din cadrul asociatiei de proprietari sunt obligati sa participe detinatorii de spatii comerciale de la parterul ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli pot fi incluse la rubrica "cota indiviza/apartament" nicoleta_85 nicoleta_85 recent m-am mutat cu chirie intr-un bloc. am observat ca intretinerea pentru garsoniera in care m-am mutat este dubla fata de ce plateam pentru apartamentul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli platite la asociatia de proprietari VictorIS VictorIS Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti ce cheltuieli ar trebui platite catre asociatia de proprietari (ma refer la cheltuielile comune: lift, femeie de ... (vezi toată discuția)