avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat 90 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat 90 zile

Am condus cu nr expirate 1 zi am avut proces si în hotărârea judecătorului nu specifica suspendarea decat cheluielijudicare 200 ron si munca in folosul comunității.azi am fost sa imi ridic permisul si mi s_a spus că mil suspenda .este corect?mentionez ca din febr am circulat cu dovada
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect, asa prevede legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere dupa incetarea procesului penal George83 George83 Sunt absolut scarbit de incompetenta si birocratia care o gasesti la Politia rutiera... Nu stiu pe cine sa intreb si unde sa ma duc...nimeni nu iti spune ... (vezi toată discuția)
Condamnare amenda penala Marius Andrei Prisneac Marius Andrei Prisneac Buna as dori și eu informație, in anul 2016 am condus pe drumuri publice cu permisul suspendat am avut sentința in cazul procesului și am primit amenda ... (vezi toată discuția)