avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnare amenda penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnare amenda penala

Buna as dori și eu informație, in anul 2016 am condus pe drumuri publice cu permisul suspendat am avut sentința in cazul procesului și am primit amenda penală de 2000 de lei și nu specifica nimic in sentința primită de la judecătorie. Și am fost la poliția rutieră sa ridic permisul și mi sa comunicat acolo ca pe baza amenzi mi se suspenda permisul de conducere
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Permisul se anuleaza daca ati fost condamnat la amenda penala.
Ii amenda pentru 200x10 amenda echivalenta 200 de zile
Asa cum v-am spus, se anuleaza permisul dupa ce hotararea ramane definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat georgegeorge80 georgegeorge80 buna ziua,am permisul suspendat si am condus in continuare,am fost condamnat cu amenda in cuantum de 3000 ron dar nu inteleg acum din decizie ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
S-a anulat permisul? va rog un raspuns... multi spun ca nu are cum sa fie anulat Tuluc Tuluc Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 Cod Penal cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod de procedură penală, condamnă pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin cu următoarea speță către d-voastră: nepotul ... geo83 geo83 Buna ziua, Vin cu următoarea speță către d-voastră: Nepotul meu a fost condamnat la plata unei amenzi penale pentru că a circulat pe drumurile publice ... (vezi toată discuția)