avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Bunica vrea sa lase testament pt un teren. Acest teren este mostenit de la mama sa ,dar inca nu a dezbatut mostenirea. poate face testament fara dezbatere de mostenire?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:34, 30 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Este necesar certificatul de mostenitor deoarece fara el nu poate face dovada pe ce este proprietar si ca atare,nu va poate lasa prin testament bunuri ptr.care nu face dovada calitatii de proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare în situația mea?! Ortansa1958 Ortansa1958 Ce acte sunt necesare în situația mea?! Bună ziua și numai bine! Împreună cu mama mea am fost crescută de bunicii mei, dar nu am fost înrudite ... (vezi toată discuția)
Act testamentar. Andreia Aioanei Andreia Aioanei Bunica mea dorește să îmi facă act testamentar pe jumătate din bunurile deținute de ea.(bunicul a murit) Întrebarea mea este,dacă în acest caz este ... (vezi toată discuția)
Mai au dreptul la moștenire dacă ruda lor a fost despăgubită? Marius-Toader Marius-Toader Mai au dreptul la moștenire dacă ruda lor a fost despăgubită? Bună ziua! Bunica mamei mele (străbunica mea) a avut 3 frați. În urma succesiunii ... (vezi toată discuția)