avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligativitate plată expertiză. De ce ni se cere ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligativitate plată expertiză. De ce ni se cere asta dacă am câștigat procesul?

Asociatia a castigat un proces cu furnizorul de caldura , care a facut apel si acum judecatorul someaza asociatia sa achite expertiza . Mi se pare incorect sa plateasca Asociatia deoarece noi nu am solicitat expertiza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:59, 2 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Judecatorul este suveran in a dispune in dosar. Cel mai probabil expertiza este platita de ambele parti. In cazul in care veti avea castig de cauza, onorariul expertului se va suporta de partea care va pierde in cadrul obligarii la plata cheltuielilor de judecata.
Daca veti castiga procesul si la apel trebuie sa cereti instantei sa aprobe ca partea care a pierdut procesul sa va plateasca cheltuielile de judecata.
Ati fost prezenti in apel? Ati vazut ce si de ce a dispus judecatorul? Puteati sa va opuneti acolo, in instanta.
Oricum, noul dosar de apel nu are legatura cu castigarea fondului, instanta nu dispune in apel in functie de asta. Trebuie sa va aparati si in apel.
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2017
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru amabilitatea de a citi ... myhy myhy Buna ziua, Vreau sa va multumesc pentru amabilitatea de a citi randurile de mai jos! Sunt reclamant intr-un proces civil iar parata nu vrea sa puna la ... (vezi toată discuția)
Cine plateste expertiza topo sau/si constructii? contestator contestator Sunt reclamant in cazul unui proces de iesire din indiviziune (casa cu 3 apartamente si teren aferent). Cine plateste onorariul? 1.Am inteles ca partea ... (vezi toată discuția)
Taxa expertiza nicu_is nicu_is buna ziua, am o intrebare, cat poate ajunge taxa pt o expertiza ? si cine trebuie sa plateasca ? pe scut, sunt in proces cu asociatia de locatari pt o anumita ... (vezi toată discuția)