avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sarcina și concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sarcina și concediere

Bună...Am o întrebare... Eu am lucrat pana azi la o agenție de pariuri sportive.. Am fost angajata din luna mai și din august am avut contract nedeterminat.... Sunt însărcinată în luna a 2_a... As dori sa știu un lucru... Are dreptul patroana sa îmi desfacă contractul de munca fără ca eu sa fiu înștiințata? În condițiile în care sunt însărcinată???
Cel mai recent răspuns: oanasimon45 , utilizator 21:29, 30 Septembrie 2017
Ati anuntat ca sunteti insarcinata ?

p.s.
de mutat la dreptul muncii
Da am anunțat acum o luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru inselaciune MikaelBeniamin MikaelBeniamin Buna ziua. Am si eu o problema si cer un ajutor/sfat de la voi. Acum 3 luni de zile am incetat activitatea la un bar din orasul meu. Eu am fost angajat la o ... (vezi toată discuția)
Program lucru femei insarcinate bar/terasa Ramy.ema Ramy.ema Buna ziua,va rog daca se poate sa ma ajutati cu o problema, nepoata mea este insarcinata in 9 saptamani si lucreaza la un bar cu terasa cu program de ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea c_decebal c_decebal In perioada Noiembrie 2006-august 2008 am lucrat in cadrul unei firme cu contract de munca pe perioda nedeterminata(credeam eu) In perioda iunie2007 -august ... (vezi toată discuția)