avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ajutor redactare contestatie proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ajutor redactare contestatie proces verbal

As dori ajutor pentru redactare contestatie anulare proces verbal si innapoierea permisului de conducere care a fost suspendat pentru o perioada de 30 zile

Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:44, 1 Octombrie 2017
Gasiti pe site "n" modele plangere contraventionala,pe care urmeaza sa o personalizati
Succes !
ynocentta a scris:

Gasiti pe site "n" modele plangere contraventionala,pe care urmeaza sa o personalizati
Succes !

O scriu de mana sau la calculator? Cum este mai bine
O scrieti apasand cu degetele mainii pe tastele calculatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala pentru anulare pv - politia a depus intampinare la judecatorie raioch raioch am depus la judecatorie o plangere contraventionala pentru anularea unui pv prin care am fost amendat cu 500 lei pentru ca am \\\\"apelat serviciul 112, ... (vezi toată discuția)
Model contestatie suspendarea permisului (depasire pe linia continua) romanandreidan romanandreidan Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul zilele trecute pentru depasire pe linia continua, in baza inregistrarii cu aparatul radar. Dl politist care m-a oprit ... (vezi toată discuția)
Cum se depune o contestatie la o amenda mariamem mariamem Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati si pe mine intr-o problema . Am de contestat o amenda pe societate comerciala , stiu ca trebuie sa merg la judecatorie si ... (vezi toată discuția)