Ce se poate face pana la divort atunci cand intervine o comportare din partea sotului cu jigniri,tipete,amenintari ,violente verbale si fizice,instaurand o atmosfera de teroare.Va multumesc mult!
cu astfel de oameni nu poti decit sa iti iei viata in maini si sa mergi mai departe. exista centre de ajutorare a persoanelor victime ale violentei in familie. desigur ca e doar pt o perioada determinata de timp. in cazul in care in sectorul in care locuiesti exista aceste centre si ai noroc sa te primeasca, rezolvi mai repede cu divortul pt ca nu ai copii. trebuie sa stii ca ordinul de restrictie il obtii usor daca ai dovezi ale violentei sotului. dovezi scrise si martori. dar acest ordin il poate incalca oricand daca nu-i pasa de consecinte. intereseaza-te la primaria unde locuiesti daca exista astfel de centre. in bucuresti exista. afirmi ca nu poti parasi casa. in acest caz cred ca il poti evacua dupa ce obtii ordinul de restrictie, dar ai nevoie de tot ajutorul lui Dumnezeu si al rudelor sau prietenilor ca sa te apere de urgia ce va urma. sa te ajute Bunul Dumnezeu !
Divort si partaj
luiza44
buna ziua, as dori sa ma ajutati si pe mine cu anumite informatii sigure deoarece nu stiu cum sa incep, din nefericire dupa 27 ani casnicie am ajuns la ... (vezi toată discuția)