avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tatici pot lua indemnizatie ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tatici pot lua indemnizatie ?

Buna ziua.. sunt insarcinata in 3 luni de sarcina si mai am un bebe de un an si 2 luni..nu am putut lucra sa fac 12 luni la un loc de munca asa ca nu pot beneficia de indemnizatie..sotul lucreaza de 4 luni la o firma, iar pana in aprilie cand nasc va face 10 luni ..mai are o luna lucrata undeva deci ar fi cam 11 ..si tot nu se fac 12 ..se poate dupa nasterea copilului dupa o luna sa depuna dosarul ca sa faca si a 12 luna de munca ? Se poate sa ia somaj ? In ce conditi ?Multumesc frumos .
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2017
Anto Eli, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anto Eli , utilizator 09:28, 2 Octombrie 2017
Indeplinirea conditiilor de acordare a indemnizatiei pentru CCC trebuie sa existe inainte dedata nasterii copilului si nu ulterior acesteia.

Astfel, daca o persoana nu indeplineste aceste conditii la data nasterii copilului nu va putea beneficia de indemnizatia CCC/stimulentul de insertie.

In perioada mai 2016 - aprilie 2018 , ce statut a avut sotul dvs. ?
Nu a lucrat aici .. a fost in Anglia si cand sa intors sa angajat imediat aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil roxanagabriela12 roxanagabriela12 Buna ziua!Imi cer scuze pt deranj...am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta dvs.Eu sunt insarcinata in 5 luni aproape si nu lucrez dinainte sa aflu ca ... (vezi toată discuția)
Stimulent reinsertie daca copilul s-a nascut in anglia AndreeaPS90 AndreeaPS90 Am lucrat in tara (in cadrul firmei sotului meu, firma care s-a inchis) si am fost si studenta la zi in tara anterior nasterii copilului dar am plecat ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil? elenadoina1988 elenadoina1988 Buna ziua.O intrebare as avea si eu. Mi-am schimbat locul de munca recent. Anterior am lucrat 2 ani iar intre fostul loc de munca si actualul este o pauza de ... (vezi toată discuția)