avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM fracție de norma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM fracție de norma

Cum completez repartizarea programului intr-un CIM cu fracție de norma dacă angajatul vrea sa-si efectueze norma săptămânală cum poate, cu acordul angajatorului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 10 Octombrie 2017
Exemplu :
Repartizarea timpului de munca : ore/zi , de la ora de.... la ora ....
Angajatul nu poate veni in fiecare zi la fel! Vine diferit!

Exemplu :
Repartizarea timpului de munca : ore/zi , de la ora de.... la ora ....

Detaliati problema ... poate veni de la ore diferite sau in zile diferite?
Nu poate veni in fiecare zi la aceeasi ora. Uneori poate veni 2 ore dimineata, alteori la pranz, alteori dupa pranz, in functie de alt job pe care il are.

Detaliati problema ... poate veni de la ore diferite sau in zile diferite?

Atunci , faceti repartizarea timpului de munca in functie de disponibilitatea acestuia.
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul de lucru flexibil intr-o firma ct59mdi ct59mdi Daca se lucreaza doar doua ore intr-o luna pentru o societate (in medie, uneori chiar 10-20 ore/luna), cum poate fi angajat un om, exista vreo specificatie in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am eu cateva nelamuriri legate de programul de lucru, ... AndreiN1988 AndreiN1988 Buna ziua, Am eu cateva nelamuriri legate de programul de lucru, este vorba de o pizzerie cu livrari la domiciliu. Programul nostru este zilnic 10-23. In ... (vezi toată discuția)
Durata muncii zxz19 zxz19 buna ziua in CIM se poate trece la durata munciitextul de mai jos? H. Durata muncii 1. O normă întreaga, durata timpului de lucru fiind de 8 ore/zi, ... (vezi toată discuția)