avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract perioada determinata

Buna seara!Eu am contract pe perioada determinata si sunt insarcinata in 6 luni jumatate.Contractul imi expira pe 31 octombrie.As dori sa stiu cand ma pot lua in evidenta la somaj,trebuie sa merg pe data de 1 noiembrie?Mentionez ca in concediu prenatal intru pe data de 5 noiembrie.
Cel mai recent răspuns: Florentina92 , utilizator 10:37, 2 Octombrie 2017
Pana pe data de 10.11.2017 puteti depune actele la AJOFM pentru a putea primi ajutorul de somaj de la data de 01.11.2017.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Mioara1984 Mioara1984 Buna seara, ma aflu intr o totala confuzie, daca m ar putea lamuri cineva, v as fi profund recunoscatoare...sunt angajata pe perioada determinata, respectiv, 1 ... (vezi toată discuția)
Gravida -cim determinat Ioana Iordache Ioana Iordache Buna ziua ! am o angajata cu cim determinat pe 6 luni, urmând sa-i expire luna acesta pe 22. In luna noiembrie a anuntat ca este insarcinata. cum se ... (vezi toată discuția)
Conditii obtinere indemnizatie copil roxxanna roxxanna Am si eu cateva nelamuriri referitoare la obtinerea indemnizatiei pentru copil. Am citit discutiile de pe acest forum dar tot nu am ceva clarificat: Am fost ... (vezi toată discuția)