avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate VANZARE REMORCA
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

VANZARE REMORCA

Buna ziua,

Societate din Romania care are o remorca inregistrata ca mijloc fix vrea sa o vanda catre o persoana juridica din Polonia. Transportul remorcii se face pe rotile ei, adica va fi atasata la una din masinile companiei pentru a putea fi dusa in Polonia. De ce documente este nevoie pentru a putea face vanzarea? Este suficient factura de vanzare? CMR-ul poate fi emis de companie daca nu este companie de transport? Remorca iese cu numerele romanesti si apoi dupa inmatriculare in Polonia societatea din Romania o radiaza din evidentele ei?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cumpărări auto Magda77? Magda77? Buna ziua vreau sa știu și eu dacă cumpărătorul auto naiv este protejat cumva de lege . Și anume a cumpărat soțul o mașină de la o firma de ... (vezi toată discuția)
Re-intrare cu masina in romania dupa 6 ani, non-eu Madriannn Madriannn Salutari membrilor forumului! Am nevoie de ceva opinii \"avizate\" :sorry: pentru cazul urmator, e vorba de iesirea si reintrarea unui autoturism in ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism din 2005 de pe firma es pe firma ro danap2001 danap2001 Buna ziua, firma din Spania vinde autoturism uzat din 2005 la firma din Romania platitoare de TVA. Contabila spune ca trebuie fcut contract de ... (vezi toată discuția)