Buna ziua.As dorii cateva lamuririi pe tema ;impiedicarea exercitarii obligatiei legale de intretinere de catre o terta persoane cu caracter manipulatoriu ?
buna seara. da sunt ginere dar asta nu inseamna ca sotia nu ma sustine in ceea ce afirm.Dupa cum am aratat anterior toate formele de abuz mentionate pot sa le argumentez si sa le probez.In fapt nu este vorba decat despre o afacere cu o batrana care s-a lasat influentata de buna credinta a nepotului.Acum eu nu stiu mai intai la ce sa apelez la un avocat specializat in dreptul familiei sau la un psiholog judiciar in vederea efectuari unei expertze extrajudiciara in vederea derularii in functie de rezultatul cercetarilor a unei actiuni in instanta,pentru ca pana la urma instanta este suverana.Tema expertizei ar putea sa fie ;tulburarea dependenta de personalitate.aceasta ar fi propunerea mea.ceea ce am spus ca ma deranjeaza in aceasta poveste nu este faptul ca nepotul ii mananca banii soacra-mi si credeti-ma ca nu sunt ipocrit cand spun asta ci faptul generat de aceasta situatie si anume , relatia personala intre mama si fiica ,relatia dintre surori ,relatia dintre fica-mea si bunica toate au fost afectate de dorinta nepotului de a fi proprietarul unui bun ce nu ii apartine.Daca ar fi dorit acest lucru avea la indemana o procedura legala si anume contractul de intretinere care este unul numit sau tutela in cazul lipsei discernamantului,or in momentul de fata totul este pe baza de prosteala,deoarece nu exista stipulate garantii, transparenta ,control si sanctiune.si avand in vedere situatia in care se afla batrana[dependenta partiala spre totala]nu exista niciposibilitatea revocarii sau revizuirii.
Da aveti dreptate normalitatea si legalitatea in tara in care traim reprezinta niste fapte minuscule si obscure.,oricum va multumesc pentru informatiile utile furnizate.
Succesiune
petre_marian
Buna ziua.As dorii sa prezint urmatoarea situatie;la un apartament din bucuresti sunt trecuti trei mostenitorii[coproprieteri],soacra-mea sotia si ... (vezi toată discuția)