avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit masina

Am înmatriculat o mașină (prima înmatriculare) in august si acum am vandut-o .Primăria imi cere sa platesc impozitul pe tot anul .E normal ?
Cel mai recent răspuns: median.c , utilizator 22:21, 15 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe intelesul tuturor! ..... daca a-ti cumparat masina in anul 2017 si declarat la primaria de domiciliu tot in anul 2017, nu se datoreaza impozit pt. autoturism in anul 2017. el se plateste cu 01 01.2018, adica cu 01 ianuarie al anului urmator de când a-ti cumparat si declarat masina.
Mihamac a scris:

Am înmatriculat o mașină (prima înmatriculare) in august si acum am vandut-o .Primăria imi cere sa platesc impozitul pe tot anul .E normal ?

Cand ati declarat masina la primarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit autoturism achizitionat din strainatate ana55 ana55 In august 2016 s-a achizitionat din strainatate un autoturism pentru care s-au luat numere rosii de doua ori,iar in 10 Ianuarie 2017 ,a treia ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)
Impozit anual pe auto radiat la 16 ian 2017? Georgia55 Georgia55 Masina avariata in urma unui accident, vanduta cu contract de vanzare cumparare in scopul dezmembrarii. Mergand la primarie sa solicit radierea, la 16 ian 2017 ... (vezi toată discuția)