avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj

Daca am cumparat apartamentul după ce ne- am casatorit ajutati de parintii lui nu se considera un bun comun? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 17:52, 2 Octombrie 2017
Se prezuma ca e bun comun pana când fostul soț dovedește ca a fost achitat cu banii socrilor.Poate a fost cadou de nunta?
Maruscuta, vă rog nu mai deschideți atâtea topicuri cu același subiect. Este mai folositor pentru dumnevoastră să discutați despre o problemă în același loc și să dați toate amănuntele fie de la început, fie pe parcurs, pentru ca aceia care vă răspund să aibă tabloul complet al situației.

Aceeași întrebare ați mai postat-o și aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
și aici, puțin diferit:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2017
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pediculoza in scoala. parinte2018 parinte2018 Va rog sa imi raspundeti la intrebarea , cine poate fi tras la raspundere in cazul infestarii colective la scoala cu pediculoza, avand in vedere ca de fiecare ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare Constantin 1411 Constantin 1411 Cei care au lucrat in grupe de munca in sectorul civil beneficiaza diferit de cei care au lucrat in armata. Anii de grupa nu ar trebui sa aiba acelasi ... (vezi toată discuția)
Lamurire partaj vicente73 vicente73 buna seara este prima oara ca intru in an acest sitte.am cateva nelamuriri Am fost casatorit 15 ani si acum am ajuns la situatia de ... (vezi toată discuția)