Referitor la o discutie asemanatoare, cineva mi-a relatat o intamplare de-a drepul hilara pe care a vazuto la televizor: se muta intr-un bloc o doamna. Scara blocului arata foarte urat. A mers la asociatie si a solicitat sa se faca ceva, sa se stanga fonduri pentru renovarea casei scarii. Cei de la asociatie, stiind ce proprietari carcotasi locuiesc in acel bloc, au cam trimiso la plimbare, ca nu avem bani si vointa proprietarilor.... Noua proprietara a hotarat in nume propriu, a imprumutat niste bani si s-a apucat sa zugraveasca casa scarii - fara a cere cuiva voie , dar nici nu le-a cerut bani. A facut frumos si lumea parea multumita pana s-a trezit cineva, un vecin care a dato in judecata si culmea a castigat, instanta aplicandu-i o amenda de 2000 lei. Femeia s-a dat de cesul mortii, a contestat hotararea, a obtinut injumatatirea amenzii. Puteti crede asa ceva? Eu asa am "primit" informatia, adica fara amanunte si alte cele care ar putea fi diferit de realitate.
Asadar, atentie, sa aveti aprobarea com. ex. al as. prop. cand mai vreti sa intreprindeti cate ceva, din proprie initiativa...
Succes!
Zugravit scara de bloc
aaa123
scara blocului in care locuiesc nu a mai fost zugravit de f multi ani. cine are in atributii asa ceva? se ocupa de acest lucru asociatia de proprietari? ii pot ... (vezi toată discuția)