avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Reziliere contract inainte de termen.
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Reziliere contract inainte de termen.

Bună ziua, se poate rezilia un contract cu Telekom televiziune, internet inainte de termen fara a plati acea suma pe care ei o cer daca se reziliaza inainte de termen?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:52, 3 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Da, fara probleme.
daca incearca sa va aplice penalitati va trebui sa va adresati instantei si castigati procesul in proportie de 99%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom ContSters463056 ContSters463056 Am contract de furnizare servicii de telefonie, internet și televiziune cu Telekom România și nu le mai folosesc deoarece nu mai locuiesc în țară. Aș ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)