avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Telekom

Am contract de furnizare servicii de telefonie, internet și televiziune cu Telekom România și nu le mai folosesc deoarece nu mai locuiesc în țară. Aș dori să vă întreb dacă pot rezilia contractul cu acesta înaintea termenului contractual de doi ani și în ce condiții?

Mulțumesc anticipat; Popa Lucian
Cel mai recent răspuns: ContSters463056 , utilizator 11:51, 5 Martie 2018
In functie de clauzele contractuale, este posibil ca, la data formularii cererii de reziliere sa vi se pretinda la plata o anumita suma ...
Mulțumesc frumos. O zi bună vă doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telekom andra245 andra245 Buna seara, am si eu o nelămurire, am avut contract cu Telekom pe o perioada de 2 ani... Ultima luna fiind in noiembrie 2014 ...un operator m-a sunat atunci ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot rezilia unilateral un contract de furnizare tv prin cablu si internet ? vladescuoctavian vladescuoctavian Pe data de 10 decembrie am semnat un contract de furnizare servicii tv si internet cu digi rcs-rds . Pe data de 15 decembrie o echipa de tehnicieni mi-au ... (vezi toată discuția)