avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot obtine drept asupra terenului ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot obtine drept asupra terenului ?

Bunå ziua,
avem acte de vånzare-cumpårare teren din anul 2000 si vecinii terenului l-au folosit timp de 17 ani ca grådinå si parcare iar acum dorind så vindem terenul ne dau in judecatå cå l-a cumpårarea terenului s-a promis cå terenul v-a fi mostenit de unul din nepoti, ei ne fiind proprietari si terenul ne fiind cumpårat de la ei.
Buna ziua,
Daca acea promisiune nu este clauza in contract atunci puteti vinde terenul oricand oricui!
Multumesc frumos. Nu existå nici o clauzå in contractul de vånzare cumpårare! Asa credeam si noi si cu toate acestea ne dau in judecatå...
Inscrieti terenul la CF in baza actelor pe care le aveti.
Imobilul poate fi instrainat .
Contactati totusi un avocat sa vada actele si efectele folosintei atat de mult timp...

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca pentru act autentic si apoi vanzare eloria eloria Tatal meu a decedat in mai 2011. In anul 2007, tatal meu a cumparat cu chitanta de mana un teren de 3 ha de la 3 persoane ( verisoare cu varste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va expun urmatoarea situatie: in luna mai am incheiat ... danieltan danieltan Buna ziua! Va expun urma toarea situatie: In luna mai am incheiat cu o persoana fizica un inscris - promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren, ... (vezi toată discuția)
Act de mana din 1974, valabilitate dobresenciucp dobresenciucp Daca in 1974 sa incheiat un act de mana vanzare-cumparare pe baza de martori si Cod Numeric Personal ; in ziua de astazi in istantele de judecata actul ... (vezi toată discuția)