avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot obtine drept asupra terenului ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot obtine drept asupra terenului ?

Bunå ziua,
avem acte de vånzare-cumpårare teren din anul 2000 si vecinii terenului l-au folosit timp de 17 ani ca grådinå si parcare iar acum dorind så vindem terenul ne dau in judecatå cå l-a cumpårarea terenului s-a promis cå terenul v-a fi mostenit de unul din nepoti, ei ne fiind proprietari si terenul ne fiind cumpårat de la ei.
Intr-adevar,folosinta indelungata poate crea un drept de proprietate prin uzucapiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca pentru act autentic si apoi vanzare eloria eloria Tatal meu a decedat in mai 2011. In anul 2007, tatal meu a cumparat cu chitanta de mana un teren de 3 ha de la 3 persoane ( verisoare cu varste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va expun urmatoarea situatie: in luna mai am incheiat ... danieltan danieltan Buna ziua! Va expun urma toarea situatie: In luna mai am incheiat cu o persoana fizica un inscris - promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren, ... (vezi toată discuția)
Act de mana din 1974, valabilitate dobresenciucp dobresenciucp Daca in 1974 sa incheiat un act de mana vanzare-cumparare pe baza de martori si Cod Numeric Personal ; in ziua de astazi in istantele de judecata actul ... (vezi toată discuția)