avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cand cumperi o proprietate trebuie doar ultimul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cand cumperi o proprietate trebuie doar ultimul contract?

Doresc sa cumpar un aprt in Brasov de la un cetatean britanic. Cei de la agentie au spus ca e totul in regula cu aprt si ca nu trebuie sa imi dea toate contractele de vanzare cumparare asa cum se cere la prima casa. Ultimele doua sunt suficiente. In cazul in care are sarcini apare sigur la extrasul de carte funciara? Proprietarul englez a zis ca a putut sa cumpere si pamantul de sub bloc cand a cumparat aprt in jurul anului 2009. Nu vreau sa ma trezesc ca dupa ce il iau nu mai pot sa il revand. Astept raspunsul, multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:04, 4 Octombrie 2017
De obicei notarul public face un istoric al dobandirii proprietatii pe baza actelor de proprietate,ptr.siguranta dvs. este bine sa solicitati cat mai multe contracte cu care s-a facut transferul dreptului de proprietate.Intr-adevar,sarcinile imobilului apar in extrasul de carte funciara ptr.informare pe care este bine sa-l cereti anterior incheierii contractului.
Daca in extrasul de carte funciara totul e in regula si am cele 2 contracte anterioare, mai trebuie sa cer si restul contractelor?
Mergeti la un notar public care va va da lamuririle necesare,chiar daca nu le cereti dvs,notarul trebuie sa le solicite pt istoricul proprietatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa efectuata in anul 2006 - imobil neintabulat alexandrasive alexandrasive buna ziua, prin agentie imobiliara am gasit o casa veche cu teren pe care am dori sa o cumparam. Am studiat actele de la proprietara si am observat o ... (vezi toată discuția)
Cum sa verific o garsoniera la cumparare mariuscilin mariuscilin BUNA ziua Doresc sa cumpar o garsoniera si nu stiu foarte bine procedurile de verificare cum ma pot asigura ca ,garsoniera nu este ipotecata , este achitata ... (vezi toată discuția)
Demersuri necesare vanzare-cumparare apartament BloodyRoots BloodyRoots Buna, apelez la bunavointa dvs cu urmatoarea problema: vreau sa stiu toti pasii necesari cumpararii unui apartament. Eu fiind cumparatorul, ce acte trebui sa-i ... (vezi toată discuția)