avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare cheltuieli deplasare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare cheltuieli deplasare

Buna ziua,
Am fost solicitat ca martor in alta localitate, si dupa mai multe neprezentari am fost amenintat cu mandat de aducere. Am ajuns cu masina mea, dar cu solicitarea de recuperare a combustibilului. Acum solutia e clara: Respinge plângerea. În baza art. 451 alin. 1 C.p.c. Obligă petentul la 130,1 lei reprezentând cheltuieli de deplasare la instanţă a martorului. Problema: cum recuperez banii de la petent? Ca eu nu am cum sa umblu dupa el...Va multumesc!
Trebuie sa apelati la un executor judecatoresc.
Pe care sa-l platesc? Multumesc!
Din pacate trebuie sa avansati un onorariu provizoriu apoi toate cheltuielile se vor recupera de la debitor.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se incheie executarea silitã? bufa bufa Cind se consideră incheiată executarea silită ?Atunci când se cere Întoarcerea executării silite inseamnă o continuare a acțiunii executării ... (vezi toată discuția)
Onorariu executor larisal larisal Buna ziua, As dori sa stiu in sarcina cui \\"cade \\" de plata onorariu executorului judecatoresc. Din ceea ce stiam acesta pica in sarcina debitorului. In ... (vezi toată discuția)
Obținerea sumei de bani stabilite prin hotărâre judecătorească juliaeva juliaeva Bună seara! Inspectoratul de Poliție Județeană este obligată prin Hotărâre judecătorească la plata către petent a unei sume de bani, reprezentând ... (vezi toată discuția)