avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vinzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vinzare cumparare

As dorii o mica lamurire, daca eu i.as face unuia din copii mei un Contract de vinzare ,cumparare , pe un imobil fiind si casatorit ,sotia acestuia are si ea dreptul?Va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, apartamentul va deveni bunul comun al celor doi soți. Dacă nu doriți acest lucru, puteți să îi donați copilului dvs. apartamentul, specificând că donația este doar pentru el.
Multumesc frumos pt raspuns si unde se pot face acest document si cum trebuie intitulat..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la un notar public pentru a încheia actul de donație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donare sau vinzare apartament monatedys monatedys asi dori o lamurire in problema unui apartament. Cu 5 ani in urma fiul meu care este in Spania unde lucreaza, mi-a trimis banutii lui strinsi cu greu si m-a ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare-cumparare cu clauza de intretinere intre soti DARSHAN DARSHAN Sunt la a doua casatorie,din prima am doi copii majori,iar din actuala unul de 9 ani.Ce acte trebuie sa fac sa pot sa-i las celui mic si actualei sotii o parte ... (vezi toată discuția)
Drept la propret. abrassu abrassu Buna ziua,ajutatima cu un raspuns,suntem 4 copii la parinte,mai traieste doar mama,care dupa revolutie a cumparat apartamentul,3 copii suntem la casa ... (vezi toată discuția)