avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii la intretinere

Buna seara! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am cumparat un apartament. In data de 22 septembrie am semnat contractul de vanzare/cumparare in care s-a mentionat ca transmisiunea proprietatii se va face in data de 04.10. Astazi am primit cheile de la alartament, am fost la intretinere, iar de acolo imi spun ca ar fi un consum neachitat de 50 metri cubi la apa. La data semnarii contractului proprietarii au adus adeverinta de la asociatia de proprietari cum ca au achitat toate datoriile. Cei de la asociatie insista ca trebuie sa platim. Ce as putea sa fac in acest caz? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 08:18, 5 Octombrie 2017
Dv va revune obligatia sa achitati obligatii aferente datei achizitionarii bunului imobil
Daca vanzatorul se inregistreaza cu debite,,trebuie verificat daca reprezinta cote intretinere neachitate care ar putea fi recuperate de catre asociatie prin actiune in instanta de la vanzator
Mai trebuie verificat daca vanzatiorul a recuperat fondul de rulment,din care eventual se putea acoperi debitul
cei de la administratie, impreuna cu acel comitet, ar trebui sa gaseasca alte solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitarea pierderilor de apa iricon iricon Buna ziua, Dati-mi un sfat cu privire la achitarea pierderilor de apă de la întretinere. Suntem cinci persoane şi consumăm în fiecare lună între 10 ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante intretinere de la fost proprietar mariacoman mariacoman doresc un sfat. am cumparat o garsoniera. de la data precontractului pana la data semnarii contractului definitiv au trecut 2 luni din motive juridice. la ... (vezi toată discuția)
Este cumva fals in acte? mihaelapohoata mihaelapohoata Sunt administrator la o asociatie de proprietari. Ieri a venit o proprietara sa ii dau adeverinta pt vanzare ap. Cum nu a vrut sa achite nici luna in curs, ... (vezi toată discuția)