avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfat

Am fost liberat conditionat ce se poate intimpla daca iau parte la un scandal precizez ca am fost eliberat acum 4 ani iar pedeapsa a fost tot de 4 ani din care am executat 2 ani si 8 luni multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2017
Ionutzzz7i88, utilizator
Încercați să nu luați parte la vreun candal, pentru că puteți primi o nouă condamnare eventual, și în special că nu v-ați reabilitat încă, probabil .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar AndreyAlexander AndreyAlexander În ianuarie 2012 am primit o pedeapsă de 4 luni de închisoare cu suspendare (infracțiune la regimul auto) și o perioadă de probă de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea dan781 dan781 Poate sa-mi spuna cineva cand i-mi pot face rebilitarea? Am fost condamnat la 4ani cu executare in 2000 pentru compicitate la furt calif. si m-am liberat in ... (vezi toată discuția)
Timpul necesar stergerii unui cazier LABTECOM7 LABTECOM7 va salut.ma numesc iulian,in 2006 am fost condamnat la 3ani si 2 luni de inchisoare pentru 209 furt calificat,prin decizia instantei galati.eu ulterior in anul ... (vezi toată discuția)