avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Registru intrare iesire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Registru intrare iesire

Buna ziua, vreau sa incep tinerea evidentei contractelor societatii, nu cele de munca, celelalte tipuri, in registru separat, insa nu stiu cum trebuie procedat privind numerotarea, avand in vedere ca exista contracte numerotate in reg obisnuit de intrari iesiri corespondenta.Cum se va incepe numerotarea in noul registru special pt contracte?
Puteti crea un nou registru pentru noile contracte.
Cele vechi pot sa ramana cu numerele de inregistrare pe care le au deja - o noua numerotare poate crea confuzie in relatia cu partenerii.
Multumesc, eu vreau sa stiu daca in noul registru numerotarea se va face incepand cu nr. 1?, ,nu intentionam sa modific numerele deja date contractelor, ci de azi inainte, nefiind inceput de dat.Aurel Fleancu a scris:

Puteti crea un nou registru pentru noile contracte.
Cele vechi pot sa ramana cu numerele de inregistrare pe care le au deja - o noua numerotare poate crea confuzie in relatia cu partenerii.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic numerotarea incepe cu nr. 1 dar asta nu inseamna ca nu puteti genera si al sistem de numerotare - ex: primul contract care se trece in registru a fost incheiat la data de azi 05.10.2017 si puteti astfel sa il numerotati 0120171005 sau orice alta combinatie similara sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturier si chitantier CristinaPopescu CristinaPopescu Sunt o firma neplatitoare de TVA si am un facturier nepersonalizat. Vreau sa stiu ce serie si ce numar ar trebui sa completez, si din cate cifre. Acelasi lucru ... (vezi toată discuția)
Legea voluntariatului 2014 alexciuta alexciuta Salut, As avea si eu nevoie de ceva lamuriri legate de legea voluntariatului. Eu sunt reprezentantul unei ligi studentesti si as dori sa emit certificate ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturier adina30iulia adina30iulia Buna ziua. Sunt PFA, desfasor activitate de comert, mi-am cumparat chitantier si facturier de la papetarie, deci nepersonalizate si as vrea sa stiu cine imi da ... (vezi toată discuția)