avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pensie alimentara

Am deschis proces pentru sistarea pensiei alimentare pe care o platesc fiului meu deoarece acesta a terminat studiile. El a depus o intimpinare prin care este de acord cu sistarea pensiei deoarece a terminat studiile ;dar odata cu comunicarea intimpinari am primit si o adresa in care spune ca in termen de zece zile sa depun raspuns la intimpinare si sa depun documentele specificate fara a spune ce?Toate documentele l-am depus cind am depus dosarul de judecata ;ma poate ajuta cineva ce documente mai am de depus?Eu cred ca totul este simplu eu am cerut sistarea pensiei iar fiul a fost de acord . Astept raspunsul dv. va multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
daniel08, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:17, 5 Octombrie 2017
Buna seara,
Daca nu este indicat niciun act nu aveti de depus nimic.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistarea pensiei alimentare la incetarea studiilor remusman remusman Buna ziua ! Am ajuns la momentul in care pot cere sistarea prnsiei alimentare , deoarece baiatul meu care a fost in grija mamei lui , a terminat facultatea , ... (vezi toată discuția)
Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)
Intampinare nedepusa in termen hot_oliviu hot_oliviu Sint intr-un proces - recurs - in calitate de reclamant (se judeca dupa vechiul CCiv.). La termenul stabilit piritul s-a prezentat si a cerut un nou termen ... (vezi toată discuția)