avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procură notarială
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procură notarială

Fiul meu mă împuternicește prin procură notarială ”să-l reprezint cu depline puteri față de orice persoană fizică sau juridică , instanțe de stat sau particulare , organe ale puterii sau ale Administrației de Stat , Instanțe judecătorești și oriunde trebuință voi avea” , în data de 26 martie 2012. Care este termenul de valabilitate ale acesteia ?
Cel mai recent răspuns: segovia_48 , utilizator 11:51, 6 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am procură de reprezentare a unor moștenitori și nu o pot folosi fără anumite acte în original solicitate de diverse instituții. ce valoare are certificatul de moștenitor? vexxxler vexxxler Dupa dezbaterea succesiunii testamentare parintii mei au primit un certificat de mostenitor, cu masa succesorala mentionata explicit si mentiunile - straini de ... (vezi toată discuția)
Procura inputernicere administrare apartament rdinicut rdinicut Daca am o procura de imputernicire cu drepturi depline asupra unui apartament si am la dispozitie si contractul apartamentului in original pot lua pe cineva in ... (vezi toată discuția)
Imputernicire semnare act constitutiv la constituire societate Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Am o nelamurire, daca ma puteti ajuta va rog...am mai deschis un topic in legatura cu parte din aceeasi problema, dar as dori sa fiu sigura... Am o ... (vezi toată discuția)